Ramazan nedeniyle Altındağ'da fırınlarda inceleme başlatıldı

Ramazan nedeniyle Altındağ'da fırınlarda inceleme başlatıldı

Mübarek Ramazan ayının gelmesinin ardından Ankara'nın Altındağ ilçesinde denetimler sıklaştırıldı.

Ramazan ayının gelmesinin ardından Altındağ Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde fırınlara inceleme yapmaya devam ediyor. Unlu mamul üretimi yapan fırınlarda inceleme başlatılırken her şey tek tek inceleniyor.

Altındağ Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetim Ramazan ayının gelişi ile birlikte artış gösterdi. Ankara Altındağ ilçesinde unlu mamul üretimi yapan fırınlara inceleme düzenlendi.

DENETİMLER TEK TEK YAPILDI!

Mübarek Ramazan ayının gelmesinin ardından Ankara'nın Altındağ ilçesinde denetimler sıklaştırıldı. Ramazan ayında vatandaşların en uğrak yerlerinden birisi fırınlar olurken Altındağ Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelindeki fırınlarda denetleme yapmaya devam ediyor.

attachment-83707-3-5f175b2a961b98b4af24228da625247f-1679477476.jpg

Vatandaşın bu ayda en çok ilgi gösterdiği yerler Ramazan pidesi, pasta ve tatlı imalatı gerçekleştiren fırınlar olurken ekipler tarafından unlu mamul üretimi yapan yerler denetlendi. Ekipler hiçbir detayı gözden kaçırmazken depolama, sergileme ve satış noktaları, temizlik ve hijyen koşulları, gramajlar ve ürünlerin son kullanma tarihleri didik didik incelendi.

RAMAZAN BOYU DENETİMLER DEVAM EDECEK!

Herhangi bir eksikliğin hissedilmediği yerlere idari ceza uygulaması yapılmazken ekipler inceleme sonrası esnafa teşekkür ederek ayrıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Ramazan ayında özellikle Ramazan pidesi başta olmak üzere, tüm unlu mamullerin tüketimi artıyor. Yaşanacak yoğun alışverişlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için ekiplerimiz görev başında. İlçemizin tamamında hizmet veren üretim yerlerini ve fırınları titizlikle denetledik. Ramazan ayına sağlıkla ve huzurla girilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ramazan ayının huzurunu hiçbir şeyin bozmasına izin veremeyiz" dedi.

attachment-83707-1-5f175b2a961b98b4af24228da625247f-1679477473.jpg

Ramazan boyunca denetimlerin devam edeceği belirtilirken Başkan Balcı huzurlu Ramazanlar diledi. Başkan Balcı son olarak "Vatandaşlarımız karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 444 39 19 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezine bildirebilirler" ifadelerine yer verdi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.