Rüzgar etkisiyle uçan çatı yan bina ve arabalara zarar verdi

Rüzgar etkisiyle uçan çatı yan bina ve arabalara zarar verdi

Çankaya ilçesinde bulunan Hatca Ana Sitesi'nin çatısı uçarken çatıdan kopan parçalar yan binada olan park halindeki birçok araca zarar verdi.

Ankara'da geçtiğimiz gün başlayan sağanak yağış ve rüzgar etkisiyle çatıdan uçan parçalar yan bina ve arabaların üzerine geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yağmur ve soğuk havaların yeniden geriye döndüğü işaret ediliyordu.

Ankara'da dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış ve rüzgar etkisini gösterdi. Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir evin çatısı yağış ve şiddetli rüzgara dayanamazken Hatca Ana Sitesi'nin çatısı uçtu.

ŞİDDETLİ RÜZGAR ÇATIYI UÇURDU!

64234d30eb10bb0cf09a4130.jpg

Çankaya ilçesinde bulunan Hatca Ana Sitesi'nin çatısı uçarken çatıdan kopan parçalar yan binada olan park halindeki birçok araca zarar verdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle çatının uçmasının ardından olay yerine birçok ekip sevk edildi.

Telefonun kameralarına yansıyan o anlar için bina yöneticisi Şevki Gülhan (56) "Saat 15.30 civarında fırtınadan çatı uçmuş. Çocuğum haber verdi. Çatıdan dolayı dairelerin içinde sızıntılar var. İtfaiye gelmiş yan apartmana da parçalar düşmüş. 200 bin lira civarında hasarımız var, yetkili kurumlardan yardım istiyoruz" dedi.

ankarada-ruzgarin-ucurdugu-catidan-kopan-parcalar-yan-bina-ve-araclara-isabet-etti-3-kge9abyg.jpg

Dairede sızıntılar olduğunu belirten bir başka vatandaş ise "Çok korktum deprem oluyor zannettim. O kadar şiddetliydi ki koltuğum dahi sallandı. Dolu da camlara vurdu hala titriyorum. Tuvaletim ve banyomda akıntılar var başka yerde yok çok şükür. Çok korktum çok büyük felaketti" ifadelerini kullandı.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.