Sincan Belediyesi Adıyaman'da sele karşı çalışmalarını sürdürüyor!

Sincan Belediyesi Adıyaman'da sele karşı çalışmalarını sürdürüyor!

Cadde ve sokaklar göle dönerken mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken bu defa sel meydana geldi. Adıyaman'da ve Şanlıurfa'da meydana gelen sel 15 kişinin hayatını kaybetmesine ve birçok kişinin evini tahliye etmesine neden oldu.

Selin yaşandığı bölgede çalışmalar ekipler tarafından hala devam ederken sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelen sele karşı Sincan Belediyesi teyakkuza geçti. Hem deprem hem de deprem felaketinin bir arada yaşandığı bölgede çalışmalar sürdürülüyor.

SİNCAN BELEDİYESİ ADIYAMAN'DA!

Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel birçok kişinin evlerini tahliye etmesine neden olurken aynı zamanda sel esnafı da vurdu. Cadde ve sokaklar göle dönerken mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi ekipleri, valilikle koordineli bir şekilde çalışmaları sürdürüyor.

Bölgede gelişebilecek her türlü olumsuz durum için teyakkuzda olduklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Adıyaman'da 200-300 kilogram yağış olduğuna dikkat çekerek "Adıyaman'da metrekareye düşen 200-300 kilo yağış söz konusu. Bunun oluşturduğu ciddi olumsuzluklar var. İhtiyaç olan bölgelere ekiplerimiz müdahale ediyor. Adıyaman'da selin olumsuz etkilediği yerlerde çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızı bu yağmurdan daha az etkilenmesi için konteyner kentlerimize geçirdik. Bir taraftan da şehrin temizliği için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.