Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor!

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor!

Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bebek Kütüphanesi projesine olan ilgi devam ediyor. İlçe halkının memnuniyetle karşıladığı proje olan Bebek Kütüphanesinde anneler ve çocukları kaliteli vakit geçirmenin keyfini sürüyor.

Başkent Ankara'da belediyelerin hayata geçirdiği projelerle ilgili olarak gelişmeler takip ediliyor. Özellikle kadın ve çocuklar için yapılan projeler ilgi görmeye devam ederken Sincan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Bebek Kütüphanesinde anne ve çocuklar keyifli vakit geçiriyor.

Sincan Belediyesinin açtığı çocukların aileleri ile birlikte keyifle zaman geçirdiği Bebek Kütüphanesinde minikler her gün farklı etkinliklerle eğlenerek öğreniyor.

SİNCAN'DA ÇOCUKLAR ÖĞRENMENİN KONFORUNA VARIYOR

Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kütüphanede temel İngilizce, dikkat ve farkındalık egzersizleri, akıl oyunları, eğlenceli İngilizce, dans dersleri ve daha birçok farklı etkinlik ile sosyalleşen çocuklar, temel matematik ve robotik kodlama dersleri ile de erken yaşta tanışıyor. Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi 0 - 5 yaş çocuklara her gün dolu dolu eğitici içerikler sunarken oyunlarla desteklenen eğitim modeli ile okuma bilincinin gelişmesi hedefleniyor.

aw184256-02.jpgEğitici etkinliklerin yanında jimnastik, dans gibi faaliyetlerle de eğlenceli anlar geçirme imkanı elde eden çocuklar, kendin yap, mandala, bebek atölyeleri, çocuk gelişim etkinliği ile de el becerilerini geliştiriyor. Okul öncesi eğitime önem veren Sincan Belediyesi, her hafta sosyal medya hesapları ve internet sitesinden yayınladığı etkinlik takvimiyle de aileleri bilgilendirirken Bebek Kütüphanesi’nde gerçekleşen etkinliklere ailelerin katılabilmeleri için ''www.sincan.bel.tr'' adresinden randevu talep edebilirsiniz.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.