Sincan Belediyesi'nden Ramazan'da ailelere 1000 TL destek ödemesi ve gıda kolisi desteği!

Sincan Belediyesi'nden Ramazan'da ailelere 1000 TL destek ödemesi ve gıda kolisi desteği!

Sincan Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel çalışmalar ve yardımlar sağlanmaya devam ediyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte birçok belediye tarafından Ramazan ayına özel düzenleme ve uygulamalar yapılmaya devam edilirken yardımlaşma ve paylaşmanın öneminin vurgulandığı mübarek ayda Sincan Belediyesi yardımlarını arttırarak devam etti. Sincan Belediyesi tarafından 8 bin 100 kişiye sosyal destek kartı üzerinden 1000 TL sağlanırken aynı zamanda binlerce aile için gıda kolisi yardımı yapıldı.

Sincan Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel çalışmalar ve yardımlar sağlanmaya devam ediyor. Ankara'da birçok belediye tarafından duyurular yapılırken bir duyuruda Sincan Belediyesi'nden geldi. Sincan Belediyesi'nde bulunan depremzedelere yönelik gıda ve temizlik desteği devam ederken ayrıca Ramazan ayına özel 8 bin 100 kişiye sosyal destek kartı üzerinden 1000 TL yatırıldı.

081629-9a1a2653.jpg

SİNCAN BELEDİYESİ RAMAZAN ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI!6

Mübarek Ramazan ayı için Sincan Belediyesi de çalışmalarını tamamladı. 8 bin 100 kişiye sosyal destek kartı üzerinden 1000 TL; binlerce aileye de gıda kolisi yardımı yapıldığını belirten Sincan Belediyesi aynı zamanda 6 farklı noktaya iftar çadırı kurulacağını da belirtti. Sincan Belediyesi Başkanı Murat Ercan şunları söyledi;

“8 bin 100 ihtiyaç sahibi ailelerimizin hesabına 1000 TL yatırdık. Bu destekle ramazanı daha rahat ve güzel geçirmelerini diliyorum. Ayrıca binlerce gıda ve hijyen kolisi de vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. 6 farklı bölgede de çadır kuruyoruz. Vatandaşımızla iftar sofralarında buluşacağız. Millet kıraathanesinde gençlerimizi de unutmadık. Onlara da iftar ve sahur ikramımız olacak. Bayramdan önce de çocuklarımızı sürprizlerle sevindireceğiz.

Ramazan’ın Sincanlı kardeşlerimize, memleketimize, milletimize, tüm ümmet-i Muhammed'e hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.”

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.