Ankara Emniyeti'nden Gençlik Parkı civarında şüpheli paket uygulaması

Ankara Emniyeti'nden Gençlik Parkı civarında şüpheli paket uygulaması

Başkent Ankara'da güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik pek çok çalışma yürütülüyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında vatandaşlar da bilgilendirilmeye devam ederken son olarak gece saatlerinde Gençlik Parkı civarında şüpheli paket uygulaması yapıldı.

Ülkemizde güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik pek çok asayiş uygulaması yapılıyor. Vatandaşların ve kentin güvenliği için yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam ederken son olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, gece saatlerinde Gençlik Parkı civarında şüpheli paket uygulaması yaptıklarını duyurdu. Söz konusu çalışmaya ilişkin detaylı bilgiler de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

GENÇLİK PARKI CİVARINDA ŞÜPHELİ PAKET UYGULAMASI

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde bulunan Gençlik Parkı civarında şüpheli paket uygulaması yapılacağını açıkladı. Gece saat 00.10'da paylaşılan bilgilerde; ''Ankara Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Ulus Gençlik Parkı civarında güvenlik önlemleri alınarak, bomba imha uzmanlarımız tarafından şüpheli paket uygulaması yapılacaktır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.


ekran-goruntusu-2024-04-18-084524.png

Yapılan çalışmanın ardından herhangi olumsuz bir durum olmadığı ifade edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar devam ederken bu çalışmalar da gerek resmi internet sitesi gerek sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.