Ankara Yenimahalle'de otomobilden 4 bin liralık eşya çaldılar

Ankara Yenimahalle'de otomobilden 4 bin liralık eşya çaldılar

Ankara Yenimahalle'de otomobilden 4 bin liralık eşyayı çalan hırsızlar için emniyet güçleri harekete geçti. Olaya karışan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ankara Yenimahalle'de otomobilden 4 bin liralık eşya çaldılar - Başkent Ankara'da çeşitli hırsızlık olayları basına yansımaya devam ediyor. Ankara’da park halindeki bir otomobilin kapı kilidini kıran 2 hırsız, araç içerisinde bulunan 4 bin lira değerindeki eşyaları çaldıktan sonra gözden kayboldu.

Yaşanan hırsızlık olayına ilişkin ayrıntılar merak edilirken hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

KAPI KİLİDİNİ KIRDIKLARI OTOMOBİLDEN 4 BİN LİRALIK EŞYA ÇALDILAR

7 Nisan tarihinde Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayı kameralara yansıdı. Park halinde duran otomobilin kapı kilidini kıran iki kişi, araç içerisinde bulunan tespih ve kabloları çaldı. 4 bin liralık eşya ve malzemeyi çaldıktan sonra bölgeden ayrılan hırsızları yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

aw186497-03.jpg

MAĞDUR “ARACA DA HASAR VERMİŞLER”

Olayla ilgili konuşan mağdur H. A., “Arabamın yanına gittiğimde kapı kilidinin kırık olduğunu gördüm. İçerisinden eşyaların çalındığını fark ettim. Kamera kayıtlarını izledik. Ellerinde aletlerle arabanı yanına gelmişler. Aracın içerisinde değerli tespihler ve iş için kullandığımız kablolar vardı. Onları çalmışlar. Polise gittik, şikayetçi olduk. Kendilerini tanımıyorum. Araca da hasar vermişler. Toplam zararımız 4 bin lira” dedi. Suça karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı ifade edildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.