Çankaya Belediye Başkanı Güner Gençlik Buluşması programına katıldı

Çankaya Belediye Başkanı Güner Gençlik Buluşması programına katıldı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, çeşitli etkinliklere katılmaya devam ediyor. Gençlik Buluşması programına katılan Çankaya Belediye Başkanı Güner'e CHP Genel Başkanı Özgür Özel de eşlik etti.

Çankaya Belediye Başkanı Güner Gençlik Buluşması programına katıldı - Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu'nun düzenlediği Gençlik Buluşması'na katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda CHP'nin seçimlerdeki başarısının kaynağının gençler, eşit temsil ve bilim olduğu belirtildi.

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleşen Gençlik Buluşması’na CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşmacı olarak katılırken Genel Başkan Özgür Özel’e CHP Genel Sekreteri ve Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selin Sayek Böke, CHP Gençlik ve Spor Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, CHP Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen ve Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile Çankaya Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ BELEDİYELERİNDE GENÇLER YÖNETİMDE

Gençlik Buluşması’nda konuşan Genel Başkan Özel, CHP'nin seçimlerdeki başarısının kaynağının gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu belirterek, aday belirleme sürecinde, gençlere ve kadınlara fırsat verildiğine dikkat çekti.

2024-04-18-bilkent-universitesi-genclik-bulusmasi-ozgur-ozel-3.jpg

CHP Genel Başkanı Özel, "Nerede gençler ve kadınlar aday olduysalar başarılı oldular. Bodrum'da 30 yaşında belediye başkanım var. Korkuteli'nde 29 yaşında, Bucak'ta 28 yaşında kadın belediye başkanımız var. Hüseyin Can Güner 31 yaşında şu an ilçesinde bulunduğumuz Çankaya Belediyesi'ni yönetiyor.

2024-04-18-bilkent-universitesi-genclik-bulusmasi-ozgur-ozel-2.jpg

Gençlik politikalarından sorumlu 30 yaşında genel başkan yardımcımız Sevgi Kılıç var. Yani bu seçimi CHP nasıl kazandı diye bakanların, o kapıya takılan üç anahtarın ve Cumhuriyet’in kuruluş kodlarının bize rehber olduğunu bilmelerini isterim.” dedi. Ardından toplantıda başarının anahtarına ilişkin seminer verildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.