CHP Genel Başkanı Özel Anıtkabir'i ziyaret etti!

CHP Genel Başkanı Özel Anıtkabir'i ziyaret etti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Anıtkabir'i ziyaret etti. Genel Başkan Özel'in Anıtkabir ziyaretinde Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı.

CHP Genel Başkanı Özel Anıtkabir'i ziyaret etti! - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 20 Nisan Cumartesi günü sabah saatlerinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milletvekilleri, İl başkanları ve CHP yöneticileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

CHP'Lİ HEYET ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Özel ve beraberindeki heyet Anıtkabir'e Aslanlı Yol'dan yürüyerek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine ulaştı. CHP Genel Başkanı Özel ve beraberindeki heyet mozoleye çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulundu.

aw186347-03.jpg

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ANITKABİR ÖZEL DEFTERİNİ İMZALADI

Çelenk bırakılması ve saygı duruşunun ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı.

aw186347-01.jpg

Ziyaretin ardından ardından ABB Başkanı Yavaş ve İBB Başkanı İmamoğlu'ndan açıklama beklenirken taraflar henüz basına demeç vermedi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.