Nallıhan Belediye Başkanı Güngör öğrencilerle buluştu

Nallıhan Belediye Başkanı Güngör öğrencilerle buluştu

Ankara'daki belediyelerin çalışmaları yakından takip ediliyor. Bu çerçevede Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör'ün ilçedeki öğrencilerle bir araya geldiği öğrenildi.

Nallıhan Belediye Başkanı Güngör öğrencilerle buluştu - Ankara'nın ilçe belediyeleri saha çalışmalarına devam ediyor. Saha çalışmaları aralıksız devam ederken Nallıhan Belediyesi de yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler vermeyi sürdürüyor.

Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçedeki okullarda prova yapan öğrencilerle bir araya geldi.

NALLIHAN BELEDİYE BAŞKANI GÜNGÖR'DEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Nallıhan ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda 23 Nisan gösterileri için prova yapan öğrencileri ziyaret eden Başkan Güngör, öğrencilerle sohbet etti. Nallıhan Belediye Başkanı Güngör, çocukların hayatın vazgeçilmez parçası olduğunu belirterek, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onların güzel tebessümleri bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklara bakınca aslında geleceği görmek mümkün.'' dedi.

nallihan-belediye-baskani-gungor-ogrencilerle-bulust.jpg

Ziyaretine ilişkin açıklamasına devam eden Başkan Güngör, ''Çocuklara zaman ayırmak ve onların topluma, ülkeye faydalı birey olarak yetiştirmek bizim zorunlu vazifelerimizdendir. Rabbim onların yüzlerindeki gülümsemeyi, gönüllerindeki sıcaklığı daim etsin." ifadelerini kullandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında da okul ziyaretleri olacağı öngörülen Nallıhan Belediye Başkanı Güngör, saha çalışmalarını sürdürüyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.