ABB Şehir Tiyatroları Haldun Taner'in oyununu duyurdu!

ABB Şehir Tiyatroları Haldun Taner'in oyununu duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yayımladığı duyuru ile Haldun Taner'in 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' oyunu açıklandı.

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte yazar Haldun Taner'in 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' oyununun Şehir Tiyatrolarında gerçekleştirileceği duyuruldu.

BELEDİYE OYUNU DUYURDU!

Sanatsever vatandaşlar ile buluşmak üzere düzenlenen bu oyun Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından "ABB Şehir Tiyatroları; sanatın iyileştirici gücü adına Haldun Taner’in ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ oyunu ile sanatseverlerle buluşuyor." şeklinde yaptığı duyuru ile paylaştı.

frukjokwwamt1z7.jpg

Haldun Taner'in yazdığı ve Erdal Ozan Metin'in yönettiği 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' oyununda Hasan Erten ve Azer Can Okutan Yardımcı Yönetmenlik yapacak. Oyunda yer alan ışık Mahir Köksal, dekor Emra Satı, kostüm Gökçe Şener, koreografi Yıldız Venedik, müzik Kemal Günüç, afiş tasarım ise Fatih Taha'ya ait.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından yayımlanan afiş ile birlikte 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' oyununa girmek isteyen kişilerin oyunun Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi'nde 24 Mart 2023 saat 21.00'da 2 perde şeklinde oynanacağı açıklandı. Ücretsiz bilet detaylar ilse Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.