ABB'nin 23 Nisan etkinlikleri belli oldu!

ABB'nin 23 Nisan etkinlikleri belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentte düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlayacak. Etkinlik takvimini duyuran belediye, 3 gün boyunca sürecek etkinliklerde 3 sanatçıyı ağırlayacak.

ABB'nin 23 Nisan etkinlikleri belli oldu! - Belediyelerin 23 Nisan'a özel hazırladıkları programlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belediyelerden program takvimine ilişkin açıklamalar gelmeye başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de ''Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutlayacak'' ifadeleri ile takvimini duyurdu.

Kamuoyunun gündeminde yer alan etkinlik takviminin 3 gün boyunca süreceği ifade edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacak. 3 gün boyunca sürecek etkinlikler Semicenk, Gazapizim ve Edis konserleri ile tamamlanacak. Başkentli çocuklar 23 Nisan günü Gençlik Parkı’nda düzenlenecek Çocuk Şenliği’nde; atölye, animasyon ve sürpriz gösterilerle buluşacak.

cocuk-senligi.jpg

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 23 NİSAN KUTLAMA PROGRAMINI DUYURDU

Etkinlikler kapsamında Ankaralıları üç farklı sanatçı ve Çocuk Şenliği ile buluşturacak. 3 gün sürecek kutlamalara Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleştirilecek Semicenk, Gazapizm ve Edis konserleriyle renk katılacak.

  • Etkinlikler kapsamında ilk olarak Semicenk, 21 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde sahne alacak.

semicenk.jpg

  • Kutlamalara konserlerle renk katan Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 Nisan Pazartesi günü de Atatürk Orman Çiftliği’nde Gazapizm konserine ev sahipliği yapacak.

gazapizm.jpg

  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 23 Nisan Salı günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde verilecek Edis konseri ile taçlanacak.

edis.jpg

Tüm çocukların ve Ankaralıların davetli olduğu konsere gitmek isteyen vatandaşlar için 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde 16.00 ve 24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği’nden karşılıklı ring seferleri düzenlenecek.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.