Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Ankaralılar Semicenk, Gazapizm, Edis konserlerine akın edecek

Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Ankaralılar Semicenk, Gazapizm, Edis konserlerine akın edecek

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden ABB, 2023 yılında kentte pek çok ücretsiz konser düzenlemişti. Bu yıl da konser takvimine devam eden belediye, 3 konser duyurusu ile vatandaşların dikkatini çekti.

Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Ankaralılar Semicenk, Gazapizm, Edis konserlerine akın edecek - Sosyal belediyecilik anlayışı ile insan odaklı bir belediyecilik sürdürdüğünü ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) geçtiğimiz yıl kentte pek çok ücretsiz konser düzenlemişti. ABB'nin düzenlediği konserler yoğun bir ilgiyle takip edilirken 2024 yılı konser takvimine hızla devam ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni takvim de duyurulurken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir takvim paylaşıldı. ayrıca Başkentli çocukların 23 Nisan günü Gençlik Parkı’nda düzenlenecek Çocuk Şenliği’nde; atölye, animasyon ve sürpriz gösterilerle buluşacağı açıklandı.

ABB 23 NİSAN'A ÖZEL KONSER TAKVİMİNİ PAYLAŞTI

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki etkinliklere de hız kesmeden devam eden ABB, konserlere 23 Nisan tarihine özel olarak devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında konserler hız kesmezken kentte 3 gün boyunca konser düzenleneceği bildirildi.

ankara-3-dev-konserle-yikilacak-ankaralilar-semicenk-gazapizm-edis-konserlerine-akin-edecek.png

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 21 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Semicenk konseri düzenleneceği kaydedildi. 22 Ağustos tarihinde ise yine aynı saatte Gazapizm konseri, 23 Nisan tarihinde ise Edis konseri düzenleneceği bildirildi.

Söz konusu konserler Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı 1. Etap'ta düzenlenecekken alana ring seferi yapılacağı kaydedildi. Ring Seferleri ise 16.00 - 24.00 saatleri arasında olacak.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.