Ankaralılar 3 gün boyunca eğlencenin dibine vuracak! Ücretsiz konser tarihi belli oldu

Ankaralılar 3 gün boyunca eğlencenin dibine vuracak! Ücretsiz konser tarihi belli oldu

Başkent Ankara'da 3 gün boyunca ücretsiz konserlerin düzenleneceği ifade edildi. 21 - 23 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan ücretsiz konserlere vatandaşlar davet edilirken takvim de paylaşıldı.

Ankaralılar 3 gün boyunca eğlencenin dibine vuracak! Ücretsiz konser tarihi belli oldu - Başkent Ankara'da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Bahar mevsiminde havaların ısınması ile beraber vaktini sosyal etkinliklere ayırmak isteyenler araştırmalarına başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte 3 günlük konser programını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenleyeceği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlayacağını açıklarken 3 günlük konser takvimini de duyurdu.3 gün sürecek kutlamalara Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleştirilecek Semicenk, Gazapizm ve Edis konserleriyle renk katılacağı ifade edildi.

ANKARA'DA 3 GÜNLÜK ÜCRETSİZ KONSER PROGRAMI

23 Nisan öncesinde başlayacak olan kutlama programı 23 Nisan tarihinde de sona erecek. 3 gün boyunca sürecek etkinlikler kapsamında 21 Nisan’da Semicenk, 22 Nisan’da da Gazapizim, 23 Nisan'da da Edis konseri gerçekleşecek.

  • Semicenk, 21 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde sahne alacak.
  • Atatürk Orman Çiftliği, 22 Nisan Pazartesi günü de Atatürk Orman Çiftliği’nde Gazapizm konserine ev sahipliği yapacak.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 23 Nisan Salı günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde verilecek Edis konseri ile taçlanacak.

p.jpg

Tüm Ankaralıların davetli olduğu konserler için 21, 22 ve 23 Nisan tarihleri boyunca 16.00 ve 24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği’nden karşılıklı ring seferleri yapılacak.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.