Gölbaşı Belediyesi sınav ücretlerini karşılayacaklarını duyurdu!

Gölbaşı Belediyesi sınav ücretlerini karşılayacaklarını duyurdu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek öğrencileri daima desteklediklerini belirtti.

2023 yılında TYT- AYT-YDT sınavlarına katılım sağlayacak öğrencilerin sınav masraflarının karşılanacağı duyuruldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek öğrencileri daima desteklediklerini belirtti.

Sınava girecek lise öğrencilerinin destekleneceğini ve ücretlerinin ödeneceğini belirten Başkan Şimşek, “Gölbaşı Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan öğrenci kardeşlerimizin yanındayız, onları her zaman destekliyoruz.” dedi.

Üniversite sınavına girecek olan öğrenciler için geri sayım başlarken Başkan Şimşek hem maddi hem de manevi şekilde lise öğrencilerini desteklediklerini belirterek paylaşımında “Lise öğrencilerimizin hayatında önemli bir yer tutan üniversite sınavlarına destek olmak amacıyla sosyal belediyecilik anlayışıyla maddi manevi olarak öğrencilerimizi destekliyoruz. Sınava girecek tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum, eğitim varsa gelecek de var.” ifadelerini kullandı.

Bu destekten yararlanmak isteyen öğrencilerin ise ÖSYM sınav giriş belgeleri ve ödeme dekontları ile birlikte Merkez Belediye Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve İncek Ek Hizmet Binası’na başvurmaları gerektiği belirtildi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.