Uluslararası Ankara Müzik Festivali sanatseverlerle buluşacak

Uluslararası Ankara Müzik Festivali sanatseverlerle buluşacak

Bu sene 4-28 Nisan 2023 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan Uluslararası Ankara Müzik Festivali için geri sayım başladı.

Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin 37'ncisi Ankara'da bu senede sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sene 4-28 Nisan 2023 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan Uluslararası Ankara Müzik Festivali için geri sayım başladı.

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı tarafından 36 yıldır özenle ve azimle düzenlenmeye devam eden Uluslararası Ankara Müzik Festivali’nın 37.'si 3 yılın ardından yeniden Ankara'da sanatseverlerle buluşacak.

Uluslararası Ankara Müzik Festivali Çok Yakında

37.'si düzenlenecek olan Festival depremzedeler yararına yapılacak olup -28 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 37.'si düzenlenen Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nde başta Türkiye'nin yetiştirdiği sanatçılar olmak üzere Azerbaycan, İtalya, İspanya, İngiltere, Endonezya, Tayvan, Çekya, ABD, Makedonya, Hırvatistan, Çin gibi ülkelerden klasik müzik ve cazın seçkin örneklerini sunacak 355’e yakın sanatçı ve topluluk katılım sağlayacak.

719684.jpg

Ayrıca festivalde yer alacak gösterilerin arasında senfonik konser, modern bale, flamenko, oda müziği, koro, caz ve resital kategorilerinde 17 konser ve gösteri ile dört gitar ve bir bale atölye da yer alıyor.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.